Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лимонада"
Смехът му е направен от люлки на верандата и лимонада.
Огастин Бъроуз
Вземах глупави решения като дете или като млад възрастен, но сега се опитвам да бъда, опитвам се да взема този лимон и да направя лимонада.
Кевин Митник
Когато животът ви поднесе лимони... Можете също така да ги набутате там, където слънцето не грее, защото със сигурност никога няма да видите лимонада.
Роб Търман
Ако живота ти даде лимон, не се мръщете, а го вземете и направете лимонада.
У. Клемънт Стоун
Ако правото на глас беше разширено до седемгодишни деца неговите политики определено биха отразявали "законните притеснения" на децата да имат "адекватен" и "равен" достъп до "свободни" пържени картофи, лимонада и видео.
Ханс-Херман Хопе
По време на медения месец разговаряхме и говорихме. Отседнахме във вила на брега на морето и пихме ром и лимонада и си говорихме толкова много, че дори не забелязах какъв цвят беше морето. Винаги, когато трябва да спра и да си напомня колко много съм обичал Андрю, трябва само да мисля за това. Че океанът покрива седем десети от земната повърхност и въпреки това съпругът ми може да ме накара да не го забелязвам.
Крис Клийв
Изправен пред почти неизбежното заключение, че е продавал лимони, Найк премина в режим на приготвяне на лимонада. Джеф Пишота стана ръководител на строго секретен и на пръв поглед невъзможен проект: намиране на начин да спечелиш пари от бос крак.
Кристофър Макдугъл