Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Алфа"
Бомбардирахме алуминия с алфа лъчи... след това след определен период на облъчване премахнахме източника на алфа лъчи. Сега видяхме, че листът от алуминий продължава да излъчва положителни електрони за период от няколко минути.
Фредерик Жолио-Кюри
Ние сме такъв екип Саламандър, който получава закалка в този огън и пожар. Днес ние сме по-силни от всички спецзвена, "Алфа", "Беркут" и "Морски тюлени" взети заедно. Защото ние с вас сме екип, който може очи в очи, тет-а-тет да се противопостави на кризата.
Юлия Тимошенко
Аз съм Алфа и Омега, казва Господ Бог, Който е, и Който е бил, и Който иде, Всемогъщият.
Иисус Христос
На разходка се уверете, че кучето ви не е пред вас и не ви дърпа по улицата. Вместо това дръжте кучето си отстрани или зад вас. Това също ще демонстрира на вашето куче, че вие сте алфа фигурата.
Сизар Милан
Аз съм силен алфа мъж, но чувствителен.
Джейсън Момоа
Ако се захващате с финанси, може би имате работа с много сексизъм и много алфа поведение. Как ще се справите с това? Как ще се чувствате мощно и комфортно да бъдете това, което сте?
Ейми Къди
В най-елементарния си вид ние не сме химическа реакция, а енергиен заряд. Човешките същества и всички живи същества са сливане на енергия в енергийно поле, свързано с всяко друго нещо в света. Това пулсиращо енергийно поле е централният двигател на нашето същество и нашето съзнание, алфата и омегата на нашето съществуване.
Лин Мактагарт