Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Парализа"
Тя ме накара да се почувствам по-добре, отколкото някога съм се чувствал, по-добре, отколкото си представях, че мога да се чувствам, и това ме уплаши, изплаши ме до парализа.
Джеймс Фрей
Обичам любовта, където двама си делят и хляба, и леглото. Любов, която е до време или до век. Любов – подобно бунт, назряващ в сърцето, а не парализа сърдечна. Любов, която ще настигне. Любов, която няма да настигнем.
Пабло Неруда
Когато хората са травмирани, те остават в парализа - реакция на обездвижване или внезапни експлозии на ярост. Поради това им липсва здравословната агресия, която им е необходима, за да водят живота си ефективно.
Питър Левин
Външно животът на човек може да страда от всякакъв вид ограничения, от телесна парализа до нещастна среда, но вътрешно е свободен в медитация да достигне до сфера от светлина, красота, истина, любов и сила.
Пол Брънтън
Всичко, което ми остана, беше ужасен вид парализа, тази чакаща игра, тази сърцераздирателна игра.
Пола Маклейн
Разбирането на разликата между здравословния стремеж и перфекционизма е от решаващо значение за поставянето на щита и вдигането на живота ви. Изследванията показват, че перфекционизмът пречи на успеха. Всъщност това често е пътят към депресия, тревожност, пристрастяване и жизнена парализа.
Брене Браун
Понякога твърдата позиция е резултат от парализа.
Станислав Йежи Лец