Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хамбургер"
Сервирането на хамбургери не е по-ниско от достойнството ви. Вашите дядовци и баби използваха друга дума за разпространение на котлети - наричаха го Възможност.
Бил Гейтс
Хамбургерът е кралят на всяка питателна закуска.
Куентин Тарантино
Наистина, единственият начин да се изправим пред най-големите проблеми, които имаме, е правителството да промени начина, по който субсидира храната. Начинът, по който субсидираме храната, прави по-евтино да отидеш до Макдоналдс и да си вземеш хамбургер, отколкото салата, а това е лудост.
Рут Райшил
Обичам да ходя на сватби. И аз обичам, когато приятелите ми се женят. Не съм против брака, но просто не е за мен. Вегетарианка съм, но нямам проблем, ако искате хамбургер.
Сара Силвърман
Готвенето на открито не се отнася само до хот-доги и хамбургери. Има толкова много стилове на храна, които можете да направите.
Гай Фиери
За тях [студентите] е много трудно, освен ако нямат стипендии или богати родители. Наричат студентските заеми инвестиции за бъдещето, но като всяка инвестиция, тя е рискована, защото бъдещето е неясна величина. Обаче, ако не инвестираш в бъдещето, може и да обръщат хамбургери до края на живота си. Така че си е истинска дилема.
Маргарет Атууд
Хамбургер: Смес от хлебарки, мишки, жаби и пр., с чиято помощ беше разрушен СССР.
Муамар Кадафи