Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Аксесоар"
Ще бъда дама, но мъжки аксесоар, чантата му, не благодаря. Няма да бъда нечие украшение. Няма да съм просто нечия скъпа, мила, любим.
Деб Калети
Честно казано, твърде много жени се отнасят към съпрузите си като към аксесоари, вместо към приоритети.
Лора Шлезинджър
Най-добрият моден аксесоар е книга.
Вивиан Уестууд
Аз съм изцяло за високия ток; Мисля, че това е най-секси аксесоар, правен някога, включително бельо.
Нина Гарсия
Свикнали сме да определяме човек по професията му и когато работата си свърши, човекът изчезва с нея. Това не е правилно. Марта винаги е била цялостна личност; заетостта е не повече от аксесоар за нея, като гривна, прическа или начин на говорене.
Давид Машадо
В гардероба ми няма нищо повече от малки бели рокли. Те са универсални и елегантни, но секси по женски. И тогава ще се позабавлявам малко повече с аксесоари - като чифт неонови сандали.
Иванка Тръмп
"Това, което ме дразни понякога във външността на българската жена е прекалената й натруфеност, тежкият грим, неумението да поддържа косата си и да намира адекватна прическа, както и въобще невежеството й по отношение на незаменимата стойност на аксесоарите. А допълненията са от изключително значение. В този смисъл важи максимата "Малкото прави голямото!”.
Любомир Стойков