Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Колоездене"
- Знаеш ли, колоезденето не е само въпрос на баланс, - казах аз. - това е въпрос на вяра. Можете да останете изправени само като се движите напред. Трябва да гледаш към целта, а не към земята. Ще нарека това Философията на живота на велосипедиста.
Сюзън Вриланд
Бих искал да предложа бавно колоездене. Пътуване с колело. С един удар премахвате необходимостта и абсурдната цена на обществения транспорт. Колоезденето е почти напълно безплатно. Вече няма нужда от фитнес залата, тъй като ставате във форма с колоездене. И можете да вървите със собственото си темпо.
Том Ходжкинсън
Обичам сърф, скално катерене, колоездене - всичко това. Но е просто невероятно, че мога да вдъхновявам хората с бягането си. Смиряващо е, наистина.
Дийн Карнасис
Честно казано, някои дни е като да се опитваш да накараш ядосан джинджифил да облече чифт шорти за колоездене от ликра.
Стюарт Макбрайд
Всеки път, когато се разхождам из света, съм удивен от това, което откривам. През зимната сутрин, когато ми се струва твърде студено и хлъзгаво за безопасен джогинг или колоездене, все още мога да изляза и да изживея славата на слънчевата светлина, превръщайки ледените клони в струни искрящи диаманти.
Бърни С. Сийгъл
Ню Йорк е плосък - той е идеален за колоездене.
Бярке Ингелс
В колоезденето има толкова много химия, че може би е време спортът да бъде изваден от олимпийското движение и да бъде включен в периодичната таблица на Менделеев.
Иво Иванов