Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Боксьор"
Когато Тайсън ми отхаоа част от ухото ми, аз се удивих както никога не съм се удивявал, защото това никога не съм го виждал. На ринга могат да ти изместят глава или лакът. Но хапенето в средите на боксьорите не е прието. Бях изумен и шокиран... Аз простих това още в този ден. Това беше правилното решение, но много трудно ми се отдаде.
Ивендър Холифийлд
Не е въпрос на възраст. По-рано тренирах в Маями, и там имаше 75 годишен боксьор, който можеше да срита задника на всеки 20 годишен. Възрастта е просто число.
Мики Рурк
Ще стана най-великият, защото всички пътници трябва да могат да се адаптират. Това качество, адаптивността, е от съществено значение за този начин на живот. Не много боксьори го имат, но мога да се адаптирам преди битка към противника, по време на битката, ако е необходимо.
Тайсън Фюри
Боксът наистина е умиращ спорт. Преди години световният шампион в тежка категория можеше да се каже, че достигна най-високия връх в спорта. Дори в тази страна боксьорите бяха герои. Помислете за Хенри Купър и Франк Бруно.
Тайсън Фюри
Като фен обичам да гледам бойци, а не боксьори.
Тайсън Фюри
Просто искам да правя пари, да продължа живота си и да участвам в добри битки. Ако няма да участвам в добри битки, тогава какъв е смисълът да съм боксьор?
Тайсън Фюри
Когато бях дете, мечтаех да стана футболист. Но видимо, аз се опитвах да взема топката с някои неспортсменски начини. Затова и станах боксьор.
Виталий Кличко