Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мозайка"
Може би душата не е била основа, а мозайка, съставена от безброй малки прозрения и трансцендентни моменти.
Мери Джо Пътни
...само чрез обединяване на всички елементи на огромна жива мозайка има шанс да се получи обща картина на причудливо растение.
Рейумон Кьоно
Загадката е пъзел с неизвестен брой части. И победител е този, който събере цялата мозайка.
Себастиан Фитцек
Освен това прекарах цяла седмица, без да чета книги или да говоря за тях твърде силно. Уча се да работя върху екрана на моя апарат, цветната пулсираща мозайка от него, фактът, че той знае до последния смрадлив детайл за света, докато книгите ми познават само умовете на техните автори.
Гари Щейнгарт
Сега знам, че дори парчета от мозайка, идеално пригодени един за друг, могат да се счупят, да се напукат, да се разпаднат.
Джули Пауъл
Но тази първоначална, пламтяща комета в небето, Голяма идея е само началото. Всяка книга е съставена от мозайка от хиляди малки идеи, идеи, които неизменно ми идват в два през нощта, когато будилникът ми е настроен за седем.
Лорън Уилиг
Мозайката е един свят от интервали, през които циркулира енергия с най-висок потенциал. "Галактиката на Гутенберг" е свят, където енергията е произведена в интервалите, вместо да бъде предадена чрез връзките.
Маршал Маклуън