Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Семинар"
Моят уебсайт, моето електронно списание, моят блог, моите книги, моите корпоративни семинари и моите обществени семинари създават способността на социалните медии да работят и всички изграждат репутация и класиране.
Джефри Гитомър
Жените напускат семинарите ми с ниво на увереност, което не са имали преди. Могат да излизат, да се срещат с хора, да започват разговори и да се забавляват добре. Те не трябва да се притесняват да чакат някой страхотен да дойде, тъй като знаят, че имат инструментите, за да го направят.
Матю Хъси
Реших да стана хирург с име Бърни, който пише книги и изнася семинари, за да научи хората на това, което е научил и все още учи как да се справят с житейските трудности.
Бърни С. Сийгъл
Работещите семинари и програми, които са навсякъде, насърчават писането. И ако това води до повече писане, то произвежда и повече читатели на повишено ниво. Така че общо взето, хубаво нещо.
Джеймс Солтър
Чета книгите си за писане на семинари и приятели и често съм фокусирана само върху това да ги забавлявам. Изобщо не мисля за маркетинг.
Карън Джой Фаулър
Един от принципите на коалиционното взаимодействие е «обгрижвай партньора си, за да го обикнеш». Семинарът в Боровец показа, че имаме нужда от общуване. Жадни сме едни за други.
Ахмед Доган
Към днешна дата политолозите имат и добре познават чертежа на една катастрофирала кола, за който им платиха скъпо по разни външни и вътрешни направления. Те продължават да ни продават купчината старо желязо, наречено български преход. Вместо да млъкнат. Тече някакво перверзно осмисляне на очевидно отвратителното в категориите на рационалното. Събират се да боботят по семинари и кръгли маси все едно и също, все едни и същи. Водят отигран спор по изчезнал предмет. Викат в празен варел. Писнало им един от друг. Преходът ще свърши в момента, в който престанем да говорим за него.
Владислав Тодоров