Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Панделка"
Основната измама в ерата на интернет е доста лесна за разбиране дори за финансово неграмотните. Сякаш банки като Голдман увиваха панделки около дини, хвърляха ги през прозорците на петдесетия етаж и отваряха телефоните за оферти. В тази игра вие сте били победител само ако сте извадили парите си преди пъпешът да падне на тротоара.
Мат Таиби
Какво ненадеждно нещо е времето - когато искам да лети, часовете залепват за мен като лепило. И какво променливо нещо също. Времето е канап, който свързва живота ни в пакети от години и месеци. Или ластик, опънат според нашите желания. Времето може да бъде красивата панделка в косите на малко момиче. Или бръчките на лицето ви, които крадат младежкия ви цвят и косата ви. .... Но в крайна сметка времето е примка около врата, задушаваща бавно.
Рохинтън Мистри
Достатъчно възрастен съм, за да знам, че минаването на времето е просто трик, удобство. Всичко винаги е там, все още се развива, все още се случва. Миналото, настоящето и бъдещето, вечно в крака, като четки, гребени и панделки в дамска чанта.
Себастиан Бари
Знаете ли от какво е възникнала Германската империя? От мечти, песни, фантазии и черно-червено-златни панделки? Бисмарк просто разклати дървото, което фантазиите бяха посадили.
Теодор Херцел
Часовете се разплитат като панделка, на която не мога да намеря края.
Брена Йованоф
Майка ми държеше всичките си коледни картички в кошница, покрита с червена панделка, а аз обичах да ги разглеждам и да чета всички писма.
Елизабет Бърг
Поезията не е като всяко писане, което някога съм чувал. Не разбирам всичко, само парченца изображения, изречения, които изглеждат полузавършени, всички пърхат заедно като ярко оцветени панделки на вятъра.
Лорън Оливър