Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пенис"
Документът не предоставя точния брой пениси, изядени от патици, но авторът казва, че през годините е имало достатъчно, за да се създаде популярна поговорка: "По-добре да се прибера вкъщи или патиците ще имат какво да ядат."
Мери Роуч
Позволете ми да си купя пропуск [за сигурност]... за да могат да ме сканират и да ме претърсят и да мерят пениса ми, след което да ме качат на самолета.
Джеймс Карвил
Проблемът е, че Бог е дал на мъжа мозък и пенис, но кръвта му е достатъчна само едно от двете да работи в даден момент.
Робин Уилямс
Случаи на паника, причинени от слухове, че злите сили крадат пениси или значително намаляват размера им, бяха регистрирани по целия свят.
Том Филипс
Защо да се притеснявате за изхожданията и секса? Всички правим секс. Всички имаме пениси - с изключение на онези от нас, които имат вагини.
Хауърд Стърн
За първи път в края на 80-те години подобни сцени бяха записани при масивните орангутани - техните мъже лежаха по гръб, показвайки изправения си пенис на женските и пасивно изчаквайки женските да се приближат и, ритмично поклащайки се, да започнат да се копулират с тях.
Даниел Бергнър
Не е необходимо да си историк или да се интересуваш от политика, за да видиш видиш теорията за външната политика на по-големия пенис в действие. Действа по следния начин: "Какво? Имат по-големи пениси? Бомбардирайте!" И разбира се бомбите, ракетите и патроните са с формата на пениси. Фалически оръжия. Продиктувано е от подсъзнателната нужда да проектираш пениса на нацията в действията на другите.
Джордж Карлин