Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Заряд"
Когато бях обучен за журналист, като репортер за расови отношения в Нашвил, отразяващ края на движението за граждански права, ни беше строго забранено да използваме местоимението от първо лице. Около него имаше някакъв електрически заряд. Да изляза от скривалище и да използвам думата "аз" ме плашеше много.
Лорънс Райт
Зарядът ще промени живота ви. Нашите мозъци са здраво свързани, за да отговорят на конкретни човешки двигатели, а научаването да използваме и активираме тези двигатели е тайната на успеха и щастието. Това е умна и красиво написана книга и тя ще наелектризира живота ви. Вземете тази книга!
Даниъл Г. Еймън
Едва когато лъжете себе си или мразите някакъв аспект от себе си, ще получите емоционален заряд от поведението на някой друг.
Деби Форд
Популярната култура казва... Правете това, което правите, животът ви е предопределен, като плана за вноски в къщата ви. Не можете да направите много по въпроса. Правете плащанията си, живейте го, разболявайте се, умирайте, не правете никакви проблеми. Това е Главният заряд на съдбата. Опитайте се да получите своя висок кредитен рейтинг.
Йежи Кошински
В най-елементарния си вид ние не сме химическа реакция, а енергиен заряд. Човешките същества и всички живи същества са сливане на енергия в енергийно поле, свързано с всяко друго нещо в света. Това пулсиращо енергийно поле е централният двигател на нашето същество и нашето съзнание, алфата и омегата на нашето съществуване.
Лин Мактагарт
Успехът на един артист и дългогодишният му живот на сцената е пряко свързан със способността му да борави с енергията. Персоналността и сценичното му поведения са едно острие на насочена енергия към публиката. Феноменът на острието действа само, когато зарядът е положителен. Така, той се връща обратно към теб.
Румен Бояджиев
Чарът конкурира студената и даже луксозна красота, защото зарядът му е духовен, интелектуален и мистичен (необясним и невидим, както казва София Лорен). Флуидът, излъчването, харизмата са синонимите на чара, които обясняват неговия непреодолим магнетизъм.
Любомир Стойков