Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стойка"
Искам да остарея елегантно. Да имам хубава стойка, да съм здрав и да бъда пример за децата ми.
Стинг
Когато говорим за емоция, ние наистина говорим за колекция от поведения, които се произвеждат от мозъка. Можете да погледнете човек в пристъп на емоция и да наблюдавате промени в лицето, в стойката на тялото, в оцветяването на кожата и така нататък.
Антонио Дамазио
Любов - но не и брак. Брак означава легло с четири стойки и татко и майка между единадесет и дванадесет. Любовта е стремеж: прозрачност, цвят, светлина, усещане за нереалното. Но съпруга - вие знаете всичко за нея - кой беше баща й, коя беше майка й, какво мисли за вас и нейното мнение за съседите по пътя. Къде тогава е мечтата?
Джордж Мур
В добро състояние съм. Моят рак означава, че съм загубил много органи и съм много по-лека. Посветих се на йога и правя стойки на ръце.
Ева Енслър
Готино е да можеш да се обърнеш към стената и да започнеш да правиш лицеви опори от стойка на ръце.
Пол Уейд
Поставете отворени рафтове на модула зад тоалетната. Използвайте задната част на вратата за куки, на които да закачите кърпи за баня и халати, или поставете стойка с куки вместо куки, като използвате дупките, които вече са пробити в плочките.
Фрида Рамстед
Най-бързият, най-чистият и най-радостният начин да излезете от собствената си кутия е чрез танци. Не говоря за това, че правим стойката. Говоря за танци, толкова дълбоки, толкова твърди, толкова пълни с ритъма, че вие не сте нищо друго, освен танцът и ритъмът, потта и жегата.
Габриела Рот