Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подразбиране"
Склонен съм към завист. Това е една от трите ми емоции по подразбиране, като другите са алчност и ярост. Аз също съм изпитвал състрадание и щедрост, но само мимолетно и обикновено докато съм пиян, така че имам малко памет.
Огастин Бъроуз
Изборът е между това да действате с енергия или да загубите по подразбиране.
Джордж Маршал
Що се отнася до мен, амбицията е най-опасното занимание в света. Никога не съм бил амбициозен или ако имам, това е било само по подразбиране.
Марко Пиер Уайт
Имам чувството, че твърде много писатели и режисьори на ужаси просто приемат, че по подразбиране е, "Филмът на ужасите трябва да бъде първо атмосферата и всичко останало след това."
Пол Трембли
Като се има предвид нашето изобилие, тежестта на доказването трябва винаги да бъде задържане, а не даване. Защо не дадете? Ние грешим, като започваме с предположението, че трябва да задържим или харчим парите, които Бог ни е поверил. Даването трябва да бъде изборът по подразбиране. Освен ако няма убедителна причина да го похарчим или запазим, трябва да го дадем.
Ранди Алкорн
Пътят на есенциалиста означава да живееш по дизайн, а не по подразбиране. Вместо да прави избори реактивно, есенциалистът умишлено разграничава жизненоважните няколко от тривиалните много, елиминира несъществените и след това премахва пречките, така че основните неща да преминават ясно, гладко. С други думи, есенциализмът е дисциплиниран, систематичен подход за определяне къде е нашият най-висок принос, след което прави изпълнението на тези неща почти без усилие.
Грег Маккюън
Предполагаемото съгласие запазва свободата на избор, но е различно от изричното съгласие, тъй като измества правилото по подразбиране. Съгласно тази политика всички граждани ще се считат за съгласни донори, но ще имат възможност да регистрират нежеланието си да даряват.
Кас Сънстейн
Във Фейсбук има функция, където можете да активирате сигурността, която проверява устройството, от което идвате. По подразбиране тези функции вероятно са изключени, но като потребител можете да ги активирате.
Кевин Митник