Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фамилия"
Най-нещастни са фамилиите, състоящи се единствено от бедни роднини.
Веслав Брудзински
В по-статични общества, като Ирландия, можете да разберете откъде е човек по фамилията си или откъде са бабите и дядовците му.
Ан Енрайт
Никой не се забавлява да бъде далеч от приятели и фамилия.
Роджър Глоувър
Аз нося фамилията Ганди. Това задължава.
Раджив Ганди
В случай, че жената вземе фамилията на съпруга си, тя получава енергията на два рода едновременно, нейния и неговия: в края на краищата тя се нуждае от тази двойна енергия, за да роди и отгледа здраво дете.
Виктория Райдос
Имам твърда кожа и достатъчно увереност, за да не се притеснявам твърде много, че ще бъда подценен заради фамилията си, относителната си младост или модела. Той идва с територията.
Иванка Тръмп
Има едно мото, което е носено от много от моите предци – благородно мото "Аз служа". Тези думи бяха вдъхновение за много отминали наследници на трона, когато направиха своето рицарско посвещение, когато достигнаха пълнолетие. Не мога да направя точно като тях.Но чрез изобретенията на науката мога да направя това, което не беше възможно за никой от тях. Мога да извърша тържествения си акт на посвещаване със слушане на цяла империя. Бих искала да направя това посвещение сега. Много е просто.Заявявам пред всички вас, че целият ми живот, независимо дали е дълъг или кратък, ще бъде посветен на вашата служба и на нашата велика императорска фамилия, към която всички ние принадлежим.
Елизабет II
Не е добра политическата ни система с нейната прекалена плурализация. Тя се изроди и обслужва не всички нас, а малка част от по-властолюбивите и обединили се не по общонародни ценности богати фамилии. Разпилян е националният ни управленски потенциал.
Михо Михов