Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фондация"
Според мен филантропията противоречи на зърното; следователно генерира много лицемерие и много парадокси. Ето някои примери: Филантропията трябва да бъде посветена в полза на другите, но филантропите се грижат предимно за собствената си полза; филантропията трябва да помага на хората, но често прави хората зависими и ги превръща в обекти на благотворителност; кандидатите казват на фондациите това, което искат да чуят, след което продължават да правят това, което кандидатът иска да направи.
Джордж Сорос
Моите фондации подкрепят хората в страната, които се грижат за отворено общество. Подкрепям тяхната работа. Така че не аз го правя. Но мога да ги овластя. Мога да ги подкрепя и мога да им помогна.
Джордж Сорос
Мисля, че моята фондация използва парите по-добре от правителството. Във всеки случай плащам данъци.
Джордж Сорос
Целта е да се осигури възможно най-доброто управление на активите на моето семейство и фондации, които също могат да бъдат привлекателни за други инвеститори със сходни цели, и да се въведе структура, която да продължи след живота ми.
Джордж Сорос
Стартирахме нашата фондация, защото вярваме, че имаме реална възможност да подпомогнем развитието на справедливостта по целия свят, да помогнем да се уверим, че независимо от това къде е роден човекът, той или тя има шанса да живее здравословен, продуктивен живот.
Мелинда Гейтс
Не получавам пари от витамините, които правя. Печалбите ми след данъци отиват във фондация, която подкрепя интегративната медицина.
Андрю Уейл
Светът трябва да осъзнае фантастичната трансформационна сила на социалното предприемачество и Фондацията ще работи като катализатор в тези усилия.
Клаус Шваб
Отиде си нашият голям приятел Богдан Мирчев от фондация,,Ханс Зайдел". Никога няма да забравим подкрепата и всичко, което правеше за ГЕРБ и младите хора в България. Съболезнования на семейството и близките му.
Бойко Борисов