Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хит"
Не можеш да направиш добра комедия с непознати. Приятелят познава всички песни от албума, а те са слушали само хитовете.
Крис Рок
Поп музиката процъфтява при повторение. Знаете, че песента е хит, когато сте я чували толкова често, че ще се радвате никога повече да не я чуете.
Джеймс Суровецки
Нашите филми оказват огромно влияние върху хората. Но в същото време никой не отива в киното, за да слуша лекции, така че ако имате интересна история и ако можете да я покажете като филм и посланията му са добри, той е като череша на тортата: това е супер хит. И ако получа такива филми, със сигурност ще искам да работя по тях.
Джухи Чавла
Всеки изпълнител, когато влезе да запише, трябва да има чувството, че всяка песен, която записва, може да бъде хит. Това може да звучи егоистично, но има смисъл.
Рей Чарлс
За мен, бавното винаги прави хит.
Андре Ромел Янг
KISS е по-важна от моят солов албум... Ако на нашите солови има хитове, то ние ще ги направим част от нашите концерти. Соловите не показват никакво разцепление между нас. Нашите фенове трябва да разберат, че миналите четири години всеки от нас е живял, ял, спал с мисли за KISS. Ако при нас в KISS имаше психотерапевт, то той би ни казал: "Разделяйте се и се занимавайте всеки със своите дела". Това ще бъде много важно за нашата група, и ние ще бъдем напълно готови да запишем нашият следващ албум.
Ейс Фрели
Никога не съм имал съмнение в съзнанието си. Винаги съм знаел, че с подходящия материал мога да изкарам хит.
Кени Роджърс
Но "Мементо" беше толкова успешен, толкова огромен култов хит, почти в мащаба на голям филм. Ако това се беше случило, с всички признания, преди следващата работа, щеше да ми е много трудно да разбера какво да правя по-нататък.
Кристофър Нолан