Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Делфин"
Светулките намигнаха и потъмняващият залив дишаше и въздъхваше като голям делфин и тънката чиста извивка на млада луна висеше в зеленото небе...
Ан Ривърс Сидънс
Просто казвам на хората, че съм дресьор на делфини. По-добре е за всички.
Матю Уокър
С моето писане все още мога да играя в омагьосан замък или да живея в стара крепост. Мога да бягам от призраци или да яздя делфини всеки ден от седмицата.
Мери Поуп Озбърн
Тя знаеше, че животът й се е променил завинаги този ден. Тя беше призована да използва дарбата си, за да предотврати трагедия като тази да се случи повече. И тя знаеше, без съмнение, че китовете и делфините отново ще протегнат ръка към нея, от другата страна на нощта... и тя щеше да бъде там.
Патриша Кори
Нашият свят е пълен с делфини, които ловят риба от зори до здрач, ден след ден. Те винаги ловят риба. Вече нямат време да сбъднат мечтите си. Вместо да ловят риба, за да живеят, те живеят, за да ловят риба.
Серхио Бамбарен
Мечките ще бъдат доволни от всяко решение на Делфините и Лъвовете. Плюсове: Техният ентусиазъм и гъвкавост винаги са полезни. Минуси: Ентусиазмът и гъвкавостта няма да ви отведат далеч.
Майкъл Бреус
Моето уважение и симпатия към животните включва и морските жители - от делфини до риби и омари. Затова, разбира се, не съм и сънувала да ги ям.
Александра Пол
Тоя ме отнесе като кьорав делфин - шамандура.
Красимир Радков