Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Владеене"
Е, за да бъде ясно, аз съм учен по религии с четири степени, включително една по Новия завет и владеене на библейски гръцки език, който изучава произхода на християнството от две десетилетия и също така е мюсюлманин.
Реза Аслан
Владеенето на немски език и приемането на нашата правна система трябва да стане част от критериите за натурализация.
Алис Шварцер
Щастието не е във владеенето, а в овладяването.
Наполеон Хил
Трудно е да съхраниш непроницаемост, ако не знаеш, как изглежда твоето лице. Във всеки случай само владеенето на мимиката е недостатъчно.
Джордж Оруел
Владеенето на творческо напрежение разкрива способността за постоянство и търпение. Времето е съюзник.
Питър Сендж
Типичният аматьор спортист за издръжливост тренира твърде усилено в дните за аеробика и активно възстановяване. Но не достатъчно силно в интензивните дни. По този начин може да се постигне определено ниво на владеене, но пълният потенциал никога не се реализира.
Рич Рол
Винаги съм се смятал за 80 процента. Харесва ми да се хвърля страстно в спорт или дейност, докато достигна около 80 % ниво на владеене. За да надхвърлим това, е необходима мания, която не ме харесва. След като достигна ниво от 80 процента, обичам да изляза и да направя нещо напълно различно; Това вероятно обяснява разнообразието на продукта от Патагония - и защо нашите универсални, многостранни дрехи са най-успешните.
Ивон Шуинар
Научих се как да се придържам сред тролове, елфи, хобити или таласъми. Научих, че приятел може да бъде загубен от алчност и сребролюбие. Научих, че решаването на гатанки може да е също толкова важно умение за оцеляване, колкото и владеенето с лък. Знам как да говоря с дракон и че е най-добре да не го правя.
Карън Джой Фаулър