Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Азиатец"
Аз съм облечен в черно, защото това е практично. Изглеждаш по-тънък, изглеждаш чист, даже ако не е наистина така. Азиатците са знаели това хиляди години.
Кристофър Уокън
Западняците, повече от повечето азиатци, са склонни към чувство на страх, омраза към себе си и недостойност.
Джак Корнфийлд
Не искам да споменавам имена, но имах чувството, че когато работех в Холивуд, имаше някои мои колеги, които дори не ме гледаха в очите, защото бях азиатец.
Лий Бюнг-Хун
Все пак, ако не сме дотам европейци, не сме и дотам азиатци.
Марко Ганчев
Слънцето започна да залязва зад Витлеем и лъчите се пробиваха през някои бели и сиви облаци. Имаше лек и красив хлад от есенния въздух. Благодарих за този прекрасен ден и за това, че слънцето не различава палестинец от израелец, християнин от мюсюлманин или евреин, и азиатец от американец или африканец, и се запитах: Ако слънцето грее над всички нас като един, колко повече Създателят на слънцето ни вижда и обича всички като един?
Тед Декър
Просто има нещо в азиатците, което прави реалността твърде реална, усложнява яснотата, двойствеността, чистата елегантност на ЧЕРНОТО и БЯЛОТО, доказания шаблон и затова решението не е взето в някаква всеобхватна конспирация за изключване на азиатците, а защото е просто по-лесно да го запазим такъв, какъвто го имаме.
Чарлс Ю
В Лайпциг ме обвиняват, че съм французин, в Хамбург, че съм азиатец, в Париж, че съм германец, а в Русия вярват, че целият съм объркан, но в същото време съвсем не оригинален.
Клаус Ман
Твърде дълбоко съм потопен в болезнена реалност. Затова вече не можех да се нарека азиатец.
Есад Бей