Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спирала"
Миглите бяха покрити с такъв дебел слой спирала, че приличаха на миниатюрна чугунена ограда.
Реймънд Чандлър
Ако спиралата се прекъсне, то историята се движи праволинейно, докъдето и видят очите.
Валентина Беднова
Вместо да се биете заради грешка, прегърнете я просто като неразделна част от процеса на промяна. Накажете се и току-що сте направили втора грешка - защото да се придържате към нереалистичен стандарт... е модел, който може да доведе до поражение. Спирала на срама, която може да ви извади напълно от играта. И играта е свързана с дългосрочната устойчивост пред краткосрочните временни печалби.
Рич Рол
Съвременната козметична индустрия е напреднала толкова далеч, че на плачещата жена по-скоро биха и изтекли очите, отколкото да и се разтече спиралата.
Сергей Минаев
Аз съм малък бизнесмен и добре познавам несигурността на икономиката, какво точно означава "инфлационната спирала", когато съм принуден да повишавам цените на клиентите си и как данъците могат да се влошат в печалбите ви.
Харви Милк
Съвременните хора са фиксирани върху колективната халюцинация на линейното време, пренебрегвайки фракталните спирали на заобикалящата ни Вселена.
Даниел Пинчбек
Тази книга ще ни отведе надолу по спирала, от която няма да има връщане.
Лара Прескот
Най-важното в нашият занаят: броиш колко пъти са те спирали или сваляли от екран, а не колко време се къдриш там.
Кеворк Кеворкян