Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Откривател"
Хората са се смеели на всички велики изобретатели и откриватели.
Джон Слейдек
Бъдете изобретатели, откриватели в любовта! Не бъдете епигони, чиновници и бюрократи в собствените си чувства!
Блага Димитрова
Невротикът... не е доброволният щастлив търсач на истината, а принудителният, нещастен откривател на нея.
Ото Ранк
Закон на Стиглър: Нито едно научно откритие не е кръстено на неговия първоначален откривател.
Джордж Стиглър
Най-ефективните откриватели на проблеми стават умели в търсенето и идентифицирането на модели.
Майкъл Роберто
Истинската работа на откривателя се състои в това да избира между тези комбинации с цел да елиминира тези, които са безполезни, или по-скоро изобщо да не си дава труда да ги прави. Правилата, които трябва да ръководят този избор, са изключително фини и деликатни и е практически невъзможно да бъдат формулирани на точен език; те трябва да се чувстват, а не да се формулират.
Седрик Вилани
Изберете да бъдете по-скоро търсач на любов, отколкото като откривател на грешки.
Джералд Джамполски
Вярвам в правосъдието, в Господ и в хубавите жени! Има хубави луксозни заведения. Аз съм откривателят на нощните еротични заведения. И съм приятел на мутрите. И ги обичам, защото те са първи."
Димитър Маринов