Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Харизма"
Аз не вярвам в астрологията. Аз вярвам в своята харизма!
Фреди Меркюри
Харизмата е невидима енергия с видим ефект. Това е стил. Това е маниер на показване на себе си на хората. Това е жест. Това е антураж, чар и разкош в един флакон. Това е нещо, което не можеш да купиш за никакви пари.
Джъстин Тимбърлейк
Подобно на магьосник който трябва да докаже, че има харизмата, Бог е длъжен да докаже, че има власт.
Макс Вебер
Харизмата е най-мощната причина за цялото господство; богове, царе и жени никога не биха могли да управляват без него.
Гюстав Льобон
Мисля, че като цяло ръководителите на терористични групи са много, много умни хора. Освен това са страхотни манипулатори. Бих предположил, че култовите лидери са идентични. Тези хора са много силни, имат много силна харизма.
Лорета Наполеони
В по-традиционен смисъл чистата харизма е необичайната способност да влияете на хората и да ги привличате към себе си.
Андрю Лей
Работата в шоу бизнеса е каторжен труд независимо от това, имаш ли талант или не, имаш ли харизма или не.
Александър Цекало
Чарът конкурира студената и даже луксозна красота, защото зарядът му е духовен, интелектуален и мистичен (необясним и невидим, както казва София Лорен). Флуидът, излъчването, харизмата са синонимите на чара, които обясняват неговия непреодолим магнетизъм.
Любомир Стойков