Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Говедо"
Толкова се страхувах да изляза на запад до ранчото на леля ми. Но единственият избор, който майка ми даде, беше да отида за две седмици или цялото лято. Накрая останах през цялото лято. И там научих за говедата. Бих могла да се свържа с тяхното поведение, страховете им.
Темпъл Грандин
По-голямата част от времето обаче жестокостта на съветските лагерни надзиратели беше немислима, глупава, мързелива жестокост от вида, който може да бъде показан на говеда или овце.
Ан Епълбаум
Много силно чувствам, че трябва да осигурим наистина добър живот на месодайните говеда. Когато отидат на клане, трябва да бъде безболезнено.
Темпъл Грандин
Животното, с което съм работила най-много, е месоносно говедо, така че това е любимото ми животно, но харесвам всички животни.
Темпъл Грандин
За да успеете... имате нужда от три неща: Първо, управлявайте хората. Казано по-точно, ритай тези слуги през цялото време, защото всички работници са мързеливи и глупави небрежни говеда, всяка минута се опитват да те измамят...
Едуард Багиров
Животът с всички всички негови тъги, грижи, трудности и скърби е по-интересен от спокойствието на домашните говеда, и поради това по-желан. Колкото е по-интересен, толкова е по-щастлив.
Уилям Лайън Фелпс
Аз лично говеда не съм виждал, но никога не можеш да си сигурен.
Валентин Илиев
По-добра е гощавката от зеле с любов, отколкоот охранено говедо с омраза. Притчи 15:17.
Соломон