Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Износ"
Политиците-протекционисти не могат да издържат на идеята за богата на изкопаеми горива Америка, поддържаща рекордни нива на производство чрез износ.
Майк Помпео
Но, Скарлет, на вас идвало ли ви е на ума, че даже най-безсмъртната любов може да се износи?
Маргарет Мичъл
Аз съм на седемдесет и пет години. Моята душа лежи пред мен. Тя вече се износи от свиване. Свиване на душата от смъртта на приятелите. Война. Спорове. Грешки. Обиди. Кино. И старост, която все пак дойде.
Виктор Шкловски
Искаме да разрешим проблема със Северна Корея и нейната програма за ядрени оръжия и износа на ядрени технологии чрез мирен и конструктивен диалог.
Тони Блеър
Ако случайно сте единственият с отрицателни лихви, вие също отслабвате валутата си, което означава, че правите износа си по-конкурентоспособен.
Мохамед Ел-Ериан
Всъщност е доста тъжно да видим, че САЩ стават основен износител на оръжие. Доста тъжно е да погледнем правителството на САЩ, субсидиращо износа на оръжие.
Оскар Ариас Санчес
Антиклерикализъм не е стока за износ.
Леон Гамбета
Федералната политика не трябва да блокира онези, които са готови да рискуват собственото си богатство, за да създадат огромна индустрия за износ на енергия тук, в Америка.
Майк Помпео