Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сключване"
Оказва се, че римляните са били шампиони в сключването на мир. Мотото им беше, че ако искате да сключите мир, трябва да се подготвите за война. Те знаеха теорията на игрите.
Робърт Ауман
По време на мандата ми японското правителство се съгласи сключването на Договор за неразпространение на ядреното ядро и го подписа, провеждайки политика в хармония с признатото открито желание на хората.
Ейсаку Сато
Кой е човек, в крайна сметка ще определи дали мозъкът, талантът, компетентностите, енергията, усилията му, способностите и възможностите за сключване на сделки ще успеят.
Хенри Клауд
Преди да се омъжите е необходимо да изучите не само съпруга, но и неговите роднини и техните взаимоотношения. Попитайте дали той разбира, че съпругата е по-важна от бащата и майката и още повече от братята и сестрите. Ако той разбира това - добре, ако не го разбира - обяснете му и го попитайте дали е съгласен с това. Ако снаряд удари къщата и нещо падне върху съпругата и сестра му - от кой край трябва да се тежеста, за да се освободят жените? По християнски е правилно да се започне от края, където е съпругата. Ако той не разбира това, тогава сключването на брак с такъв мъж е необмислено. Има и друг вариант за това какво да направите: можете да станете толкова ценен човек за съпруга си, че той да седи в краката ви като в краката на своята принцеса, часове наред, не получавайки нищо в замяна и само да ви гледа с радост в очите. Вие трябва да се постараете той да ви заобича толкова много.
Дмитрий Смирнов
Флиртът е като хвърляне на въдица. Или кълват, или не. И офертата е първата стъпка към сключване на сделка.
Том Ханкс
Няколко от нашите деца са се оженили извън моята вяра. Бих ли предпочел да се женят в рамките на своята религия? Да, защото знам, че сключването на брак извън семейната вяра много вероятно ще им донесе повече проблеми - но не от мен. Моята работа е да ги приемам и обичам, а не да ги критикувам и да затруднявам живота им.
Бърни С. Сийгъл
Животът е за растеж, но също и за сключване на мир с това кой сте.
Деби Райън
За разлика от таланта за война, способността за сключване на мир винаги е била рядка.
Лорънс Райт