Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Указател"
Едно момиче в колата струва колкото пет в телефонния указател.
Мей Уест
За мен знаменитост е тази, чието име може да се намери навсякъде, но не и в телефонния указател.
Брижит Бардо
Защо трябва да бъдем винаги сериозни, непогрешими и скучни като пътни указатели?
Блага Димитрова
Прочетох пиесата - стори ми се ужасна. Но бях готов да направя филм дори по телефонен указател.
Ингмар Бергман
Но никога не съм посвещавал реплика на никого. По чисто практически причини. Ако се бях съгласил да възхвалявам приятелите си, моите произведения щяха да бъдат банално преброяване на населението, нещо като московски и петербургски телефонен указател преди появата на телефона.
Светислав Басара
Лесно е да заемете място в телефонен указател. Трудно е да заемеш нечие сърце; знайте, че наистина сте обичани.
Карлуш Друмонд де Андраде
Красивите песни понякога могат да извадят човек от себе си и да го отнесат на място с магия. Но когато Джил пееше, всъщност не ставаше дума за песента. Можеше да пее телефонния указател. Можеше да изпее списък за пазаруване. Каквото и да пееше, каквито и да са думите или мелодията, беше толкова красиво, толкова болезнено мило, че никой не можеше да слуша и да остане недокоснат.
Майкъл Грант
Колкото повече са указателите, толкова по-трудно е търсенето.
Валентин Домил