Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Параграф"
Съществува старият параграф 22, че психически нестабилен човек не може да знае, според заболяването си, че е нестабилен. Но това беше грешно. Можете и имате прозрението да видите собствената си лудост.
Харлан Коубън
Можете да направите най-доброто проучване и да изведете най-силния интелектуален аргумент, но ако читателите не преминат третия параграф, вие сте пропилели енергията и ценното си мастило.
Карл Хайасън
Правя толкова много ревизии, докато вървя; Чудя се как бих могъл да пиша книги, ако не бях израснала в компютърната епоха. Мисля, че бих била много различен писател. Установявам, че изрязвам и поставям, променям нещата и изтривам цели параграфи постоянно.
Меган Макафърти
Има писатели, чиито първи чернови са толкова мършави, толкова скромни, че трябва да се върнат назад и да добавят думи, изречения, параграфи, за да направят историята си разбираема или интересна. Не познавам нито един от тези писатели.
Нанси Крес
Прочитам писмо и в рамките на параграф или два знам дали е от жена или не.
В. С. Найпол
Моралните устои не могат да бъдат създавени с параграфите на закона.
Карл Маркс
Една от особеностите на романа ми е, че той е пълен с параграфи, които нямат никаква връзка с него.
Фернандо Арабал
Понякога думите не са достатъчни. Има някои обстоятелства, които са толкова крайно окаяни, че не мога да ги опиша в изречения или параграфи или дори в цяла поредица книги.
Даниъл Хандлър