Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Диетолог"
За да бъдете диетолог във Франция, трябва да сте лекар, седем години проучвания и след това още три години в областта на храненето.
Пиер Дюкан
Повечето хора ще се съгласят с правото на учения да изследва повечето аспекти на материалната вселена; но има някои, които поставят под съмнение приложимостта на научните методи за изследване на човешкото сексуално поведение... Все едно на диетолога и биохимика е отнето правото да анализират храните и процесите на хранене, защото готвенето и правилното сервиране на храна може да бъде оценено като изящно изкуство и тъй като яденето на определени храни се счита за въпрос на религиозна регулация.
Алфред Кинси
Моят диетолог свърши страхотна работа в промяната на диетата ми, след като установихме, че съм алергичен към неща като глутен - не мога да ям пица, паста и хляб. Отслабнах малко, но движението ми е по-рязко и се чувствам страхотно.
Новак Джокович
Диетологът ми помага да ям здравословно у дома.
Лейтън Мийстър
Ползвам се от услугите на диетолози от време на време, но никога не зациклям на това твърде много.
Роджър Федерер
Колкото повече хора започват диета, толкова по-обилно се хранят диетолозите.
Валентин Домил
Като готвач не съм диетолог или етик, аз съм в удоволствието.
Антъни Бурдейн
Никога не съм спазвал веганска или вегетарианска диета в миналото, но мисля, че бих могъл да го направя. Няма да е лесно. Работил съм с диетолози, които казаха, че веганската диета не е непременно положителна за вашето здраве, защото се нуждаете от хранителни вещества, които намирате само в месото. Вярвам в балансираната диета.
Жоел Робушон