Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Десетина"
Зад вратата ме чакат десетина мъже? Отпратете единия - защото съм уморена.
Мей Уест
Ако ти си откраднал твоята мъдрост от една-единствена книга, то ти си презрян плагиат, литературен крадец. Но ако ти откраднеш от десетина книги, ти се наричаш изследовател, ако е от тридесет - четиридесет книги, то ти си водещ изследовател.
Амос Оз
Кушетки и столове, покрити с драскотини, са насочени един от друг, което прави възможно десетина души да седят в тази стая наведнъж и да не се налага да говорят с още един човек, което е чудо в подреждането на мебелите.
Нова Рен Сума
Научихме, че музикалните способности всъщност не са една способност, а набор от способности, десетина или повече. Чрез мозъчно увреждане можете да загубите един компонент и не е задължително да загубите останалите. Можете да загубите ритъм и да запазите височина, например такива неща.
Даниел Левитин
Науката не може да реши нито един проблем, без да създаде при това десетина нови.
Майкъл Брукс
И двамата бяхме убедени тогава, а аз продължавам да мисля така и до днес, че животът може да бъде съвсем лек и приятен; достатъчно е да намериш нужното удоволствие в десетина неща, които да се повтарят безконечно.
Кърт Вонегът
Надявам се, че един прекрасен ден ще се събудя и ще видя, че около мен щъкат десетината ми дечица.
Том Круз
Ако съм президент, ще удостоя посмъртно с ордени десетина големи творци.
Боян Радев