Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глутен"
Моят диетолог свърши страхотна работа в промяната на диетата ми, след като установихме, че съм алергичен към неща като глутен - не мога да ям пица, паста и хляб. Отслабнах малко, но движението ми е по-рязко и се чувствам страхотно.
Новак Джокович
Как можете да започнете да разкривате дали чувствителността към глутен причинява някои от вашите здравословни проблеми? Симптомите се появяват скоро след консумация на глутен и се подобряват или изчезват в рамките на часове или дни след оттеглянето на глутена. Симптомите се връщат отново, ако глутенът се въведе отново.
Крис Кар
И все пак около 99% от хората, които имат проблем с яденето на глутен, дори не го знаят. Те приписват влошеното си здраве или симптоми на нещо друго, а не на чувствителност към глутен, което е 100% лечимо.
Марк Хаймън
Факт е, че все повече хора развиват чувствителност към глутен, без непременно да са алергични към него.
Маркус Самуелсон
Глутенът е изключително добър в нарушаването на чревната бариера, причинявайки пропускливост на червата в процеса и след това директно активирайки имунната система. Ако имате автоимунно заболяване и ядете глутен, настоявам да забраните глутена от диетата си до края на живота си. Тялото ви ще ви благодари.
Сара Балантайн
Въглехидратите, независимо дали са получени от храни, съдържащи глутен, или от други източници, включително плодове, подсладени напитки и нишестени зеленчуци, са опасни, тъй като са свързани със здравето на мозъка сами по себе си.
Дейвид Пърлмътър
Избягвайте глутена и млечните продукти, доколкото е възможно.
Дейл Бредесен
Обичам да готвя веганско. Всеки може да дойде по всяко време в който и да е от нашите ресторанти и да получи веганска храна или храна без глутен.
Лидия Матичио Бастианич