Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Клип"
Все още има неща в света, на които можете да разчитате. Например, никога не е имало рекламен клип с лош край.
Робърт Орбън
Днес вече не е възможно да се твърди, че нацистко-съветският пакт от 23 август 1939 г. е фикция, измислена от буржоазно-империалистически врагове. Всички са виждали филмовите клипове на хер Рибентроп, който каца в Москва, и на Сталин, който се усмихва широко, докато Рибентроп и Молотов се записват един до друг.
Норман Дейвис
Всички ние сме аматьори икономисти на вниманието, трупаме и разменяме моментите си - или ги гледаме как се изплъзват в пукнатините на хиляди клипове в YouTube.
Том Чатфийлд
Не винаги е достатъчно да изпееш песен, да заснемеш клип и да почиваш на лаврите на това, което си направил. Нужно е постоянно да се движиш напред, да пееш по-добре, по-често, да изглеждаш млад - като цяло, да издържиш на конкуренцията.
Виктор Дробиш
Когато правя свои собствени видеоклипове, аз съм писателят, редакторът, осветителят, всичко - затова клиповете ми са замъглени.
Лили Сингх
Не е хубаво клиповете ви да са по-добри от песните ви.
Бой Джордж
Мислех си да мина между вас, но си викам: Абе хората ме гледат такава една хубава на тия клипове, като мина между тях кой знае какво ще си помислят...
Лили Иванова
Тая снимка [от рекламния клип на "щурата баба с телефоние"] – с голямата слушалка, където бях вампир отвсякъде – ме сложили на билборд под моста на летището, и мъжът ми, като ме видял, щял да катастрофира! "Щях, вика, да се ударя, като видях какво си чудо – едно страшно лице – един дъргел със слушалка!
Латинка Петрова