Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фут"
Аз съм пилот на хеликоптер. Нещо, което понякога ми доставя удоволствие, е да взема хеликоптера си да се издигна високо, 2000 метра, 6000 фута, да отида там и да се почувствам като птица. В този момент се чувствам свободен.
Роберто Кавали
Виждали сте по телевизията колко трудно е да се изкачиш на 129 000 фута и колко трудно е да слезеш.
Феликс Баумгартнер
С реките нямате много място за работа, а с по-големите риби, които ловя, може да имате само няколко фута за работа.
Джереми Уейд
Републиканците са хора, които, ако се удавите на 50 фута от брега, биха ви хвърлили 25-футово въже и ще ви кажат да преплувате останалите 25 фута, защото това би било добре за вашия характер. Демократите ще ви хвърлят стофутово въже и след това ще си тръгнат за да търсят за други добри дела.
Самюъл Хаякава
Защо, ако се окажете чернокожи и високи над шест фута, всички си мислят, че трябва да играете баскетбол или футбол?
Тери Макмилан
Шест фута пръст правят всички хора равни.
Чарлс Х. Спърджън
Около 3000 г. пр. Н. Е. Хората в град Мохенджо Даро, в днешен Пакистан, са били обсебени от чистотата според археолозите, които са открили водопровод във всяка къща, покрита общинска дренажна система и обща баня с размери 39 на 23 фута. Някои от най-старите храмове в Индия са построени изцяло от сандалово дърво, осигуряващо ароматна атмосфера през цялото време.
Валери Ан Уорууд
Това е малко известен факт, но родителите са като супергерои. Само с няколко вълшебни думи те могат да ви накарат да се почувствате висок десет фута и устойчив на куршуми, те могат да убият драконите на съмнението и безпокойството, могат да накарат проблемите ви да изчезнат. Но разбира се, те могат да правят това само докато сте дете. Когато станете възрастен, станете господар на собствената си вселена, те не са толкова могъщи, колкото някога са били. Може би затова толкова много от нас отделят време да растат.
Лиса Ангър