Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Уют"
Откъснах се от безопасния уют на сигурния и предначертан живот заради любовта си към истината – и истината ме възнагради.
Симон дьо Бовоар
Поезията през зимата придава още по-голям уют в дома.
Марсел Пруст
Книгата е нещо устойчиво, което идва само в свят, където уютът и покоят е в дома, когато човек е сит и спокоен, ето тогава той вечер може да седне покрай огъня, да погали котката и с любов да разтвори книга. Това са вълшебни минути!
Валентин Пикул
Дълбоко във всеки от нас е копнежът по дома. Копнеем за място на уют, където можем да бъдем себе си, където можем да реализираме мечтите си.
Дениз Лин
Смешно е как, когато стигнете до края на ваканцията, половината от вас никога не иска да свърши, а другата половина очаква с нетърпение домашния уют.
Кейт Ебърлин
Колкото по-дълго беше тук, толкова повече се чувстваше като змия, която маха кожата си, сякаш нещо стегнато и стягащо пада от нея. В продължение на девет години тя се беше фокусирала върху обучението си и своите цели за бъдещето, а сега, когато бъдещето й беше върху нея, тя искаше само да потъне в уюта на миналото.
Кели Естес
Уютът е там, където искаш да се върнеш.
Весела Лечева
Аз винаги съм смятал, че жени задължително трябва да участват в полярните експедиции и откровено мога да заявя, че те не са слабият пол. Tе работят наравно с мъжете, имат по-добра психологическа съвместимост, а най-важното е, че внасят топлина и уют в нашето предимно мъжко затворено общество.
Христо Пимпирев