Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Скот"
Скот, ако животът ти имаше лице, щях да го ударя. Бих ударил живота ти в лицето.
Брайън Лий О'Мали
Най-доброто произведение на литературата, представящо американската мечта, е "Великият Гетсби" от Франсис Скот Фицджералд. Това ни показва как мечтането може да бъде опетнено от реалността и че ако не правите компромиси, може да страдате.
Азар Нафизи
Скот: Не мисля, че съм готов да бъда възрастен. Ким: Не мисля, че и ти си, приятелю. Но, хей, ще го получиш. Просто е нужна практика.
Брайън Лий О'Мали
Вие не познавате тези хора! Накрая, евреинът Ротшилд ... това, аз ще Ви кажа, е безподобен скот. Заради спекулации на борсата е готов да погребе цяла Европа, а съм виновен аз?!
Ото фон Бисмарк
Човек не е скот, той свиква с всичко.
Михаил Шолохов
Човекът е морален, в това се различава от скотовете.
Анатолий Рибаков
Той се усмихна, за да покаже, че не иска да се обиди, но Скот се обиди, сякаш излиза от мода, и настръхна.
Стеф Пени
Детето е като лакмус. Извлича най-доброто и най-лошото от вас. Благодарение на него можете да разберете какво всъщност сте мързелив скот, не готов да свалите задника си от дивана, за да му прочетете приказка преди лягане. Или да видите, че не сте толкова безполезно създание, каквото изглеждахте...
Елена Михалкова