Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вдигане"
Именно вдигането на платна, а не посоката на вятъра е това, което определя по кой път ще се движим.
Джим Рон
Не съм спал с европейската купа, но беше в стаята ми! Беше специално и просто трябваше да нося купата със себе си, вдигането на купата като капитан на Ливърпул беше просто най-добрият момент в живота ми.
Стивън Джерард
Разбирането на разликата между здравословния стремеж и перфекционизма е от решаващо значение за поставянето на щита и вдигането на живота ви. Изследванията показват, че перфекционизмът пречи на успеха. Всъщност това често е пътят към депресия, тревожност, пристрастяване и жизнена парализа.
Брене Браун
Всъщност, когато навлезете в шейсетте и повече години, искате да мислите за упражненията по различен начин. Не става дума само за това, че знаете сърдечно-съдовата система или вдигането на тежести. Става въпрос и за избягване на произшествия.
Дан Бютнер
Физически жените имат някои предизвикателства в кухнята, като вдигане на тежки тенджери върху и от печката. Научавате се да се адаптирате; научаваш се да намираш начин. Но най-голямото предизвикателство за жените в тази индустрия е как да балансират семейство с такава взискателна кариера.
Лидия Матичио Бастианич
Мога да завъртя главата си от добре изглеждащ мъж, колкото и от следващото момиче. Но секси не ме впечатлява. Умното ме впечатлява, силата на характера ме впечатлява. Но най-вече ме впечатлява добротата. Добротата, според мен, идва от усвояването на тежки уроци, от падането и вдигането на себе си. Идва от преживели провал и загуба. Предполага разбиране на човешкото състояние, прощава многобройните му недостатъци и странности. Когато видя това в някого, това ме изпълва с възхищение.
Лиса Ангър
Да Ви напомня ли, че в нашия парламент се гласува не със ставане на крака, а с вдигане на ръка.
Гиньо Ганев
Падналите жени са тежки за вдигане.
Валентин Домил