Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лейбъристка"
Лейбъристката партия е демократична социалистическа партия. Той вярва, че със силата на нашите общи усилия постигаме повече, отколкото постигаме сами, за да създадем за всеки от нас средствата за реализиране на истинския си потенциал и за всички нас общност, в която силата, богатството и възможностите са в ръцете на мнозина, а не на малцината.
Тони Блеър
Промените в политиката трябваше да се правят с непрекъснато позоваване на необходимостта да бъдат избрани, за да могат да се поставят принципите на власт. Многократно трябваше да подсилвам посланието, че истинската санкция за нашето поражение беше платена от безработните, бедните, болните, младите и старите, на които Лейбъристката партия съществуваше, за да помага.
Нийл Кинък
Това, което хората трябва да разберат, е, че обожавам Лейбъристката партия.
Тони Блеър
Хората знаят къде съм в Лейбъристката партия и в какво вярвам.
Тони Блеър
Тони Блеър от Лейбъристката партия ли е? Отговорът на това е дълбоко "да", но не така, сантиментално, той се разглежда в лейбъристкото движение като цяло.
Нийл Кинък
Нито една разумна политическа партия не участва в избори с лидер, който има нетен рейтинг на одобрение от 40 процента. Превземането на Лейбъристката партия от крайната левица я превърна в прославено протестно движение с култови елементи, напълно неспособно да бъде надеждно правителство.
Тони Блеър
В различни моменти през следващите 20 или 30 години мисля, че е разумно да очаквам, че ще бъда сред лидерите на Лейбъристката партия, но що се отнася до лидерството, не мога да видя това да се случи и не съм особено запален на това да се случва.
Нийл Кинък
Трябва да подчертая, че в конституцията на Лейбъристката партия няма нищо, което би могло или трябва да попречи на хората да имат мнения, които подкрепят ленинизма-троцкизма. Определено марксизмът има и ще продължи да изпълнява важна функция в Лейбъристката партия.
Нийл Кинък