Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чек"
Прилагам чек. Той е на по-голяма сума, отколкото ме молиш. Но аз не искам нищо да променям, понеже сега вече вярвам, че няма да похарчиш повече от необходимото.
Хайнрих Маркс
Силата на представителната демокрация е способността й да забави управляващите, които искат да управляват с празен чек, но също и тези, които не са на власт, които искат да дръпнат държавата единствено въз основа на личния си интерес.
Джон Ралстън Сол
Когато стоките се обменят между държави, те трябва да бъдат платени със стоки или злато. Те не могат да бъдат платени от бележките, сертификатите и чековете на страната на купувача, тъй като те са на стойност само в държавата на издаване.
Карол Куигли
Не мисля, че някога ще спрете да давате. Наистина не го мисля. Мисля, че това е непрекъснат процес. И това не се отнася само възможността да напишете чек. Това е способността да докоснете нечий живот.
Опра Уинфри
Лицето, което подпише чека, има върховната сила.
Джери Рубин
Понякога ние просто сме "взривени" и в страхопочитание, когато се озоваваме в присъствието на Бог. В други случаи обаче, дори когато участваме в актове на доброта - правим комплименти на другите, пишем чек за благотворителност, даряваме време за добра кауза - не обръщаме внимание на чудото на това, което се случва в този момент.
Харолд Кушнер
Доброто изкуство поражда болка. Аз имам болка за десетки отлични филма. Така че напишете ми чек, по дяволите!
Тери Гилиъм
Докторът се обажда на г-жа Коен: "Г-жо Коен, чекът ви се върна." Г-жа Коен: "Същото направи и моят артрит."
Хени Янгмен