Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Табло"
Игрите се печелят от играчи, които се фокусират върху игралното поле - а не от онези, чиито очи са залепени към таблото с точките.
Уорън Бъфет
Технологиите трябва да улеснят живота ни, като ни позволяват да правим нещата по-бързо и ефективно. Но твърде често изглежда, че затруднява нещата, оставяйки ни дистанционно управление с петдесет бутона, цифрови фотоапарати със стотици загадъчни функции и ръководства за дължина на книги и автомобили със системи за табло, достойни за космическата совалка.
Джеймс Суровецки
Съжалението има цел. Това е като маслената лампа на таблото на вашия живот, която ви казва, че трябва да се поправи нещо. Така че поправете го. И се чувствайте по-добре.
Дейвид Бърнс
Автомобилите скоро ще имат интернет на таблото. Притеснявам се, че това ще ме отвлече от текстовите съобщения.
Анди Боровиц
Много е важно родителите на малки деца с аутизъм да ги насърчават да говорят или тези, които не говорят, да им дадат начин за комуникация, като табло с картини, където те могат да посочат чаша мляко или яке, ако им е студено, или банята. Ако искат нещо, тогава трябва да се научат да искат това нещо.
Темпъл Грандин
За мен политиката е същата като инструментите на таблото на колата ми. Казват ми в какво състояние е машината, но не могат да я поддържат в добро състояние.
Фред Хойл
Колко бюрократи от двадесет и втори век са били необходими, за да сменят светлинно табло? Ще проведем среща на подкомисия и ще се свържем с вас с прогноза.
Питър Ф. Хамилтън
Аз силно вярвам в това да имам табло за визия, така че имам табло с визия и това е мотивиращо, защото ми показва всички неща, които съм постигнала, и всички неща, които все още искам да постигна.
Лили Сингх