Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Цент"
Истинската свобода - това е да нямаш нищо. Бях по-свободен, когато нямах нито цент.
Майк Тайсън
През седмицата пестяха всеки цент, а в събота излизаха, за да похарчат петдесет долара за три часа."
Джак Керуак
Мнението на военните не струва и цент - дори по военните въпроси.
Дуайт Айзенхауер
Бях самоиздател от няколко години на този етап и продавах книгите си на пазари около Мелбърн - малки джобни книги. Бих ги направил за 10 цента и бих ги продал за долар. Но знаех, че има публика, която обича глупави неща, така че просто продължавах да се включвам.
Анди Грифитс
Но ако от всеки долар, даден за помощ, десет цента стигат до най-бедните хора в света, това е с десет цента повече, отколкото са имали преди, за да облекчат най-ужасната бедност, и все пак може да е по-добре от нищо.
Дарон Аджемоглу
По-големите спредове означават по-големи разлики между това, което купувачите плащат и продавачите получават. Например, разпространение от 10 цента на акция означава, че купувачът плаща 100 долара повече за 1000 акции, отколкото продавачът получава.
Алекс Беренсън
Ако една стотинка може да донесе късмет и една стотинка може да изпълни желание, как така моите единадесет цента не са ми купили това, от което имам нужда.
Кейси Уест
Тук се плащат хиляди за целувка и 50 цента за душата ти. Знам го, защото често се отказвам от хилядите, за да запазя това, което струва 50 цента!
Мерилин Монро