Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Уестърн"
Политиците трябва да четат научна фантастика, а не уестърни и детективски истории.
Артър Кларк
Луд съм по уестърните. Нуждая се от това да правя уестърни от време на време. Това е, нали знаете, все едно да ядете хляб, да ядете макарони, да пиете вино.
Франко Неро
Самурайските филми, като уестърни, не трябва да са познати жанрови истории. Те могат да се разширят, за да съдържат истории за етични предизвикателства и човешка трагедия.
Роджър Ебърт
Киното обяснява американското общество. Това е като уестърн, с добри и лоши момчета, където слабите нямат място.
Жак Делор
Всеки уестърн, който съм направил и ще направя, го правя за никога непорастващия хлапак вътре в мен.
Франко Неро
Считам, че трябва да направя поне още един уестърн - мисля, че трябва да направите три уестърна, за да се наречете уестърн режисьор.
Куентин Тарантино
Израснах в жанр - на уестърни, шпионски трилъри, научно-фантастични, фентъзи романи, романи на ужасите. Особено романи на ужасите.
Бенджамин Пърси
Аз искам да се снимам в романтични комедии. Искам да се снимам в епически уестърни. Главното е да уловя по малко от всичко, така си мисля. И се надявам, че ще имам време за това.
Кристина Хендрикс