Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мазе"
Обичах да работя в мазето и да изобретявам неща, да сглобявам джаджи.
Франсис Форд Копола
Имахме лъв, който живееше в нечие мазе извън Брансън, Мисури.
Типи Хедрен
Не позволявайте на съвършеното да бъде враг на доброто. Спуснете летвата. Всъщност прекарването на десет минути в разчистване на един рафт е по-добро от фантазията за прекарване на уикенд в почистване на мазето.
Гретхен Рубин
Ако икономическата катастрофа наистина настъпи, ще бъде ли това време, което събира християните, за да споделят всеки ресурс, който имаме, или ще ни раздели да се крием в собствените си мазета или планински убежища, пазейки под прицела на оръжие нашите частни магазини от другите? Ако вярно използваме активите си за неговото царство сега, вместо да ги трупаме, не можем ли да се доверим на нашия верен Бог да ни осигури тогава?
Ранди Алкорн
Егото е като дете в мазето: Най-добре е да го държите заето.
Тим Алън
Те излязоха така, сякаш свиреха в мазе, въпреки че в действителност стояха на сцената пред пет хиляди души.
Дани Голдбърг
Благодарен съм на дядо ми: той ми помогна да осъзная важна истина - в мазето на Америка не всичко е така чисто, както се говори.
Мерилин Менсън
Разумът прилича на дом: мислите, които неговия обитател не желае да излага на показ, тъй като те предизвикват у него само неприятни спомени, обикновено ги потулват далече от очите – на тавана или в мазето. Така че при забравата, също както и при съхранението на счупени мебели, несъмнено се извършват волеви усилия.
Маргарет Атууд