Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Предприемане"
Всяко финансово притеснение, което искате да прогоните, и финансова мечта, която искате да постигнете, идват от предприемането на малки стъпки днес, които ви поставят по пътя към вашите цели.
Сузи Орман
Като всички израелци и аз копнея за мир. Виждам изключително важно в предприемането на всички възможни стъпки, които ще доведат до разрешаване на конфликта с палестинците.
Ариел Шарон
Вярвам, че да се тревожим за проблемите, измъчващи нашата планета, без да предприемаме стъпки за тяхното противопоставяне, е абсолютно без значение. Единственото нещо, което променя този свят, е предприемането на действия.
Джоди Уилямс
Ако страхът от провал ви парализира, тогава горещо ви препоръчвам да си поставите малка, реалистична цел за деня. Когато го постигнете, преминете към следващата малка, реалистична цел. Вашият бизнес ще види по-добри резултати от предприемането на действия за малки цели, а след това да мечтаете за нереални големи цели, които никога не постигате.
Рамит Сети
Положителната атмосфера подхранва положително отношение, което е необходимо за предприемане на положителни действия.
Рич Девос
Погледни в собственото си сърце. Освен ако не съм луд, точно сега се чува тих тих глас, който ти казва, както десет хиляди пъти, призванието, което е твое и само твое. Ти го знаеш. Никой не трябва да ви казва. И освен ако не съм луд, не сте по-близо до предприемане на действия по въпроса, отколкото сте били вчера или ще бъдете утре. Мислите ли, че Съпротивата не е реална? Съпротивата ще те погребе.
Стивън Пресфийлд
Предприемането на действия е трудно, но знаете какво? Издържането на лоша ситуация може да бъде адът.
Упи Голдбърг
Има много начини за предприемане на действия. Мълчанието е един от тях.
Жан-Бертран Понталис