Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Одър"
Помнете: никой още на смъртният си одър не е жалил за това, че твърде кратко време е прекарал в офиса.
Ричард Брансън
Победата ми за президент, ако се беше случила, би била изкуствена по отношение на социалистическата партия. Може би на смъртния си одър ще съжалявам за решението си, но в момента живея в мир с него.
Жак Делор
Моите ВИП пациенти често съжаляват за толкова много неща на смъртния си одър. Те съжаляват за горчивината, която ще оставят в сърцата на хората. Те осъзнават, че нито пари, нито църковна служба, нито възхвала, нито погребално шествие, независимо колко сложно, могат да премахнат наследството на подъл дух.
Абрахам Вергезе
В главата ми се водеше битка: просто да се наслаждавам на живота си и след това да се обърна на смъртния си одър? Но почувствах, че не мога да направя това - сега или никога - затова направих крачка на вяра и станах християнин.
Ники Гамбъл
Мълчанието на Одри ще ми вдигне адски шум до последния ми дъх.
Никола Рей
Най-пагубният аспект на отлагането е, че може да се превърне в навик. Ние не просто отлагаме живота си днес; отлагаме ги до смъртния си одър.
Стивън Пресфийлд
Търсенето на подкрепа от приятели и семейство е като да имаш хора, събрани около смъртния ти одър. Хубаво е, но когато корабът отплава, всичко, което могат да направят, е да стоят на кея и да им махат за сбогом.
Стивън Пресфийлд
"Ако това е смъртта, не мога да я уважавам." (на предсмъртния си одър)
Литън Стрейчи