Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изработка"
Нивото на детайлност и изработка е нещо, което е вписано в оригиналната дизайнерска концепция. И така, когато започвам да рисувам, знам какъв детайл искам да има сградата.
Тадао Андо
Наясно съм, че се възползвам от една прекрасна традиция в Обединеното кралство на проектиране и изработка.
Джони Айв
Има два метода за литературно изследване на всяка книга - първият е изследването на нейната мисъл и емоция; втората само тази на нейната изработка. Студент по литература трябва да изучава част от Библията и от двете гледни точки.
Лафкадио Хърн
Изработка, която съчетава традицията на изработката с високите технологии.
Фердинанд Порше
Процесът на създаване на дизайн е свързан с проектиране и създаване на прототипи и изработка. Когато ги разделите, мисля, че крайният резултат страда.
Джони Айв
Ние се борим с правилните думи, за да опишем процеса на проектиране в Епъл. Но това е много свързано с проектиране, прототипиране и изработка.
Джони Айв
Дълбоко в културата на Епъл е този усет и разбиране за дизайн, разработка и изработка. Формата и материалът и процесът - те са красиво преплетени - напълно свързани.
Джони Айв
Възпитанието на син, по съвременните възприятия, се свежда към организирането на сила, активност и продуктивност, за изработката на работник.
Жул Мишле