Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Особа"
Със или без кралските особи, ние не сме американци. Нито сме британци. Или френцузи. Или празни. Ние сме нещо друго. И колкото по-скоро дефинираме това, толкова по-добре.
Уил Фъргюсън
В мен живее царствена особа, която напълно осъзнава своите кралски права.
Херман Мелвил
Единствените привилегировани особи в нашата страна са децата.
Ева Перон
Да противопостави себе си на социума може да си позволи само високорангова особа.
Анатолий Протопов
Знаеш ли кой си? Бог те е направил жена. Приемете Неговия дар. Не се страхувайте да бъдете женствени и да добавите физическа и духовна прелест към обстановката, където ви е поставил. Вие сте дете на Бог. Вие сте част от невестата на Христос. Вие принадлежите на краля - вие сте кралска особа. Облечете се и се дръжте по начин, който отразява вашето високо и свято призвание. Бог ви извика от системата на този свят – не позволявайте на света да ви притисне към своя калъп. Не мислете, не се обличайте и не действайте като света; вътрешно и външно, нека другите видят разликата, която Той прави във вашия живот.
Нанси Лий Демос
Конят сякаш ме оценява. Спомням си думите на татко за тях: никога не показвайте, че сте нервни. Същото може да се каже и за кралските особи.
Сара Холанд
Аз се боря с кралски особи. Имам цигански крале и от двете страни на семейството.
Тайсън Фюри
Терминът пропаганда звучи мелодраматично и преувеличено, но преса, която - независимо дали от страх, кариеризъм или убеждение - некритично рецитира неверни държавни твърдения и ги отчита като факт, или третира избраните служители с благоговение, запазено за кралски особи, не може да бъде точно описана като ангажиран с друга функция.
Глен Грийнуолд