Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Палачинка"
Най-мързеливият човек, когото някога съм срещал, слага пуканки в своята палачинка, така че да ги обръща едновременно.
Уилям Клод Фийлдс
Имам хора в живота си, разбира се. Някои пишат; някои не го правят. Някои четат; някои не го правят. Някои гледат безразлично в празното пространство, когато говоря глупавите приказки и се разхождам, но те правят убийствени палачинки с парченца шоколад и всичко им е простено.
Роб Търман
Когато получавам възможност да си направя любимата закуска през уикенда, често избирам да правя палачинки.
Маркус Самуелсон
Веднъж спечелих турнир по ядене на палачинки - излапах 33 за 5 минути! И всичко понеже ми бяха казали: жена никога не може да победи в този турнир.
Оливия Уайлд
Хората са толкова свикнали да ядат ужасни палачинки, колкото и да ги объркате, те ще бъдат страхотни. И ако направите пресен портокалов сок, те ще бъдат над луната.
Рут Райшил
Без съмнение, мечтата за палачинка е само мечта. А мечтата за пътешествие е винаги пътешествие.
Франк Тилие
Във всичко има трудности, освен в яденето на палачинки.
Чарлс Х. Спърджън
Той вървеше с повече увереност от котка в тъмна уличка в Бруклин, очароваше всеки, когото срещна, само с усмивка и излъчваше сексапил като сироп, капещ от двоен куп палачинки.
Катрин Байби
Като погледне човек картата – едни слънца... като палачинки.
Емил Чолаков