Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Набиране"
Днес ние сме възпитани с идеята, че да бъдеш сигурен означава да бъдеш финансово автономен. Набирането на богатство се разглежда като основен обред за преминаване към сигурно, автономно съществуване.
Джеръми Рифкин
Нито либералните, нито консервативните политици могат да устоят на изкушението да застанат като могъщи секвойи на почтеност сред ниския шум на набирането на средства.
Патрик О'Рурк
Бях една от първите, които участваха в набирането на средства за СПИН.
Рут Уестхаймер
Набирането на застрахователна компания беше като игра на покер със Сатана - неговата къща и неговите правила.
Стив Кавана
Колко странно тогава е, че толкова голяма част от неотдавнашния дебат за набирането на повече жени на ръководни позиции се фокусира върху насърчаването им да имитират неадаптивното поведение на амбициозните мъже. Наистина ли искате да помолите жените да копират счупен модел?
Томас Чаморо-Премусик
Що се отнася до набирането на средства за социално предприятие, ако преследвате истинската си страст, ще се научите да ставате велики в своя занаят, защото ще се грижите толкова много за усъвършенстване на уменията, необходими за реализирането на тази мечта.
Адам Браун
Когато бях тийнейджър, правех много набирания и лицеви опори. Всяка вечер преди лягане щях да направя 150 - в комплекти от 30 или повече. Поглеждайки назад към него сега, не съм напълно сигурен, че това е най-добрият начин да се усъвършенствам като алпинист. Но ме направи много по-добър в правенето на набирания и лицеви опори.
Алекс Хонълд
По-добри ли бяха ирониите на данъчното облагане: набиране на пари за училища и болници, пътища и мостове и харчене за взривяване на училища и болници, пътища и мостове в саморазрушаващи се войни?
Едуард Сейнт Обин
Загрижени за преизбирането, реакциите на групи по интереси, медиите или набирането на средства, много законодатели са намерили за свой интерес да откажат да сътрудничат с членове на противниковата партия - или да ги третират като врагове в някакъв вид война, в която целият смисъл е да ги победиш и унижиш. Но американският народ беше истинските губещи.
Кас Сънстейн