Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вежда"
Моят диапазон на актьор винаги е бил между два полюса: "вдигни лява вежда" и "вдигни дясна вежда".
Роджър Мур
Трябва само да се усмихна, може би на места, показвайки, че дяволът не е толкова страшен, колкото го рисуват, Бог да ме прости, и да свъся вежди, показвайки, че няма да го допуснем. Нека се опитаме да работим в този режим.
Владимир Путин
Един ден ще напиша книга за ъглите на устата ти, за малката бръчка, която се издига между веждите ти.
Марек Шинделка
Корелацията не предполага причинно-следствена връзка, но маха подсказващо вежди и крадешком, докато мърмори "погледни там".
Рандал Мънро
Веждите на силния мъж придобиха формата на равнобедрени триъгълници. - В какъв смисъл? - Според мен той беше объркан. Реших, че желязото е точно в това състояние, в което е обичайно да се кове.
Елена Яковлева
Том повдигна вежди. - Майстор Бенедикт държи предпазител за оръдия? - Използваме го, за да осветяваме неща от далеч, - казах аз. - Знаеш ли, - каза Том, - неща, които трябва да запалиш отдалеч, вероятно изобщо не трябва да светят.
Кевин Сендс
Но никой не беше успял да улови по подходящ начин нещото за нея, на което самата тя се възхищаваше най-много - как можеше да каже с веждите си повече от всички книги в Националната библиотека. Тя се гордееше с тези видни полумесеци и ги използваше с голям ефект в ежедневието.
Люк Джерод Камър
Трябва да направя само три неща за да изглеждам прилично – да извия миглите си, да подчертая веждите си и да сложа малко червило.
Кортни Кокс
Понякога е препоръчително да повдигаме вежди, а не глас.
Стоян Миленков