Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комплект"
Дори и най-уважаваната жена има пълен комплект дрехи в гардероба си, готова за евентуално отвличане.
Саша Гитри
За мен къща или апартамент се превръща в дом, когато добавите един комплект от четири крака, щастлива опашка и онази неописуема мярка за любов, която наричаме куче.
Роджър Карас
Брат ми знае повече за филмовите комплекти, отколкото аз, защото той работи в Нюйоркската филмова академия.
Елизабет Олсън
Тази вяра не е като дело на къща, в която човек може да живее с пълни права на притежание. По-скоро е като комплект инструменти, с които човек може да си построи къща. Инструментите ще си струват точно това, което прави с тях. Когато ги остави, те няма да имат никаква стойност, докато той не ги вземе отново.
Лойд Дъглас
Хората, които имат деца, като цяло, искат деца. Хората, които не искат деца, са хора, които като цяло не искат да имат деца. И защо бихте очаквали един комплект да бъде по-щастлив от друг?
Ангъс Дийтън
Два пакета джобна кърпичка, една бутилка вода от 30 сантилитра, един комплект за първа помощ, един пакет кърпички, един портфейл, една туба крем за ръце, един балсам за устни, един телефон, един тампон, една свирка за изнасилване. По принцип най-важното за всяка жена.
Оинкан Брейтуей
За голямо огорчение на лекарите, тестостеронът не прави гей мъжете хетеросексуални. Щайнах, който кастрира хомосексуалисти и им имплантира нов комплект тестиси от хетеросексуални мъже, също се провали в това начинание.
Ранди Епстайн
Когато бях тийнейджър, правех много набирания и лицеви опори. Всяка вечер преди лягане щях да направя 150 - в комплекти от 30 или повече. Поглеждайки назад към него сега, не съм напълно сигурен, че това е най-добрият начин да се усъвършенствам като алпинист. Но ме направи много по-добър в правенето на набирания и лицеви опори.
Алекс Хонълд
Махмурлукът е ярка форма на отмъщение. Снощи моят апартамент стана място за малък, интровертен фестивал на шардоне. Меланхоличен хор от българи осигури забавлението чрез комплект слушалки, които се оказаха непоправимо заплетени под леглото. Част от мен току-що гледаше. Другата част отговаряше.
Лиз Йенсен